Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η πανέμορφη περιοχή της ΚΛΙΦΚΗΣ έτοιμη να δεχτεί τους επισκέπτες! Ολοκληρώθηκε η σημαντική παρέμβαση του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων

Ο πανέμορφος χώρος αναψυχής των ΠΗΓΩΝ ΚΛΙΦΚΗΣ, της Τ.Κ. Καλεντζίου,  είναι πλέον πανέτοιμος να δεχθεί τους επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και να θαυμάσουν τον εκπληκτικής ομορφιάς χώρο.
Μια σημαντική παρέμβαση από το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων στην περιοχή των πηγών δημιούργησε έναν χώρο προσβάσιμο και φιλικό στον επισκέπτη.

Έγιναν εργασίες  συντήρησης των κατασκευών και  καθαρισμού των περιπτητικών διαδρομών , ώστε οι παρεχόμενες δυνατότητες αναψυχής στους επισκέπτες  να είναι  πλέον εξαιρετικές. Ο επισκέπτης έχει καλή πληροφόρηση για τις δυνατότητες του χώρου, μέσω των καλαίσθητων πινακίδων πληροφόρησης που έχουν τοποθετηθεί,   μπορεί με ασφάλεια να περιηγηθεί στο χώρο, να  έχει θέα στο ποτάμι, να ξεκουραστεί σε κατάλληλους χώρους, να δει τις πηγές, το  ρέμα και τους μικρούς καταρράκτες που διαδοχικά σχηματίζονται έως αυτό συναντήσει τον ποταμό Αραχθο.


Μπορεί  να δει τον παλαιό υδρόμυλο και το σπίτι του μυλωνά, να δει το συρματόσχοινο που χρησιμοποιούνταν παλαιά για την μεταφορά των προιόντων στην απέναντι όχθη του ποταμού, κ. ά.   
 

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της περιοχής θα οργανώσει μια επίσκεψη στον χώρο της ΚΛΙΦΚΗΣ, προσκαλώντας όλους, όσοι δεν έχουν επισκεφτεί το μέρος αυτό, να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.  













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου