Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δημοπρατείται η βελτίωση και ασφαλτόστρωση της πρόσβασης προς τον Μπάρο από την πλευρά των Τρικάλων

Ένα έργο που εδώ και αρκετά χρόνια είχε τελματώσει προκαλώντας πολλά προβλήματα σε όσους ήθελαν να προσεγγίσουν την περιοχή των Τζουμέρκων από την πλευρά των Τρικάλων είναι πλέον στην τελική ευθεία της δημοπράτησής του και της έναρξης της κατασκευής του.
Πρόκειται για το έργο της βελτίωσης του δρόμου από την Ανθούσα προς το Μπάρο, του οποίου η αφαλτόστρωση δεν ολοκληρώθηκε από την προηγούμενη εργολαβία, που βρίσκονταν σε εξέλιξη στην περιοχή, λόγω προβλημάτων με τον ανάδοχο του έργου.
Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή, κατανοώντας τη σημαντικότητα του δρόμου αυτού όχι μόνο για τους συνδημότες μας των Καλαρρυτών και του Ματσουκίου αλλά και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, ασχολήθηκε επισταμένως με το εν λόγω θέμα. Ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κότσιας είχε συνεχείς επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκη.
Σε προγραμματισμένη συνάντησή τους πριν λίγο χρονικό διάστημα στα Τρίκαλα ο κ. Μιχαλάκης διαβεβαίωσε ότι σύντομα το έργο θα δημοπρατηθεί.
Πράγματι από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων δημοπρατείται στις 26 Ιουνίου το έργο "Βελτίωση & ασφαλτόστρωση οδού Χαλίκι - όρια Ν. Τρικάλων, Σύνδεση με το Μέτσοβο" με υποέργο το: "Βελτίωση και ασφαλτόστρωση οδού Ανθούσα - Μπάρος (όρια Νομού Τρικάλων - Σύνδεση με Καλλαρύτες) (Ολοκλήρωση)" προϋπολογισμού 960.000,00 €

Διαβάστε για τη συνάντηση με τον κ. Μιχαλάκη εδώ: http://voreiatzoumerka.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου